Close burger icon

HELLO THERE, SUPER USER !

Please Insert the correct Name
Please Select the gender
Please Insert the correct Phone Number
Please Insert the correct User ID
show password icon
  • circle icon icon check Contain at least one Uppercase
  • circle icon icon check Contain at least two Numbers
  • circle icon icon check Contain 8 Alphanumeric
Please Insert the correct Email Address
show password icon
Please Insert the correct Email Address

By pressing Register you accept our privacy policy and confirm that you are over 18 years old.

WELCOME SUPER USER

We Have send you an Email to activate your account Please Check your email inbox and spam folder, copy the activation code, then Insert the code here:

Your account has been successfully activated. Please check your profile or go back home

Reset Password

Please choose one of our links :

The Warriors, Game Yang Paling Pantes Buat di Remake!

Author : Admin Challenge

Article Date : 26/03/2023

Article Category : E-sport

 

Superfriends, siapa sih di sini yang nggak kenal sama game The Warriors? Iya, game legendaris yang satu ini tuh, emang hype banget di zamannya. Apalagi, game ini tuh bisa bawain story gameplay yang cukup epik, dengan visual yang cukup menarik, di kala itu. Sampai jadi salah satu game favorit anak rental PS. Gokil! Nah, walaupun story gameplaynya ini nggak dibikin original dari Rockstar Games selaku developernya, melainkan hasil adaptasi dari film dengan judul yang sama, game The Warriors ini bisa dibilang jadi salah satu game hasil adaptasi film yang sukses.