Close burger icon

HELLO THERE, SUPER USER !

Please Insert the correct Name
Please Select the gender
Please Insert the correct Phone Number
Please Insert the correct User ID
show password icon
  • circle icon icon check Contain at least one Uppercase
  • circle icon icon check Contain at least two Numbers
  • circle icon icon check Contain 8 Alphanumeric
Please Insert the correct Email Address
show password icon
Please Insert the correct Email Address

By pressing Register you accept our privacy policy and confirm that you are over 18 years old.

WELCOME SUPER USER

We Have send you an Email to activate your account Please Check your email inbox and spam folder, copy the activation code, then Insert the code here:

Your account has been successfully activated. Please check your profile or go back home

Reset Password

Please choose one of our links :

Rekomendasi Game City Building Buat Nemenin Ngabuburit Lo!

Author : Admin Challenge

Article Date : 29/03/2023

Article Category : E-sport

 

Buat sebagian gamer, aktivitas main game nggak cuma melulu buat nambah adrenalin, Superfriends. Ada juga yang suka main game buat relaxing. Nah, biasanya gamer kayak gini lebih milih main game yang genre multi-player yang santai. Misalnya game city-building. Game-game membangun kota ini yang sering jadi pilihan. Mayoritas gamer hafal betul sama game SimCity, karena bisa dibilang game ini pionir city-building. Well, nggak cuma SimCity doang loh yang seru buat dimainin. Ada juga nih beberapa game dengan premis yang sama kayak SimCity yang nggak kalah seru. Mau tau apa aja? So, check this out!