Close burger icon

HELLO THERE, SUPER USER !

Please Insert the correct Name
Please Select the gender
Please Insert the correct Phone Number
Please Insert the correct User ID
show password icon
  • circle icon icon check Contain at least one Uppercase
  • circle icon icon check Contain at least two Numbers
  • circle icon icon check Contain 8 Alphanumeric
Please Insert the correct Email Address
show password icon
Please Insert the correct Email Address

By pressing Register you accept our privacy policy and confirm that you are over 18 years old.

WELCOME SUPER USER

We Have send you an Email to activate your account Please Check your email inbox and spam folder, copy the activation code, then Insert the code here:

Your account has been successfully activated. Please check your profile or go back home

Reset Password

Please choose one of our links :

Deretan Merchandise Games Yang Keren Abis dan Bikin Ngiler!

Author : Admin Challenge

Article Date : 29/03/2023

Article Category : E-sport

 

Saat main game favorit, udah pasti ngabisin berjam-jam buat mainin tu game. Lo samaan nggak sama gue, Superfriends? Kalau gue sih iya, kadang sampe lupa waktu saking serunya. Nah, ngomongin game favorit, kayaknya segala hal yang berhubungan sama game-nya bakal disikat deh, apalagi kalau ngeluarin merchandise. Emang udah jadi hal yang umum sih, developer game rilis merchandise dari game garapan mereka. Biasanya, pakaian atau action figure. Well, ternyata ada juga loh merchandise games yang keren dan lumayan underrated, nih. Penasaran kayak apa? Baca sampai habis, ya!